Wie zijn wij

DSC_4863Paula Hoek

Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Rotterdam, ben ik werkzaam geweest in verschillende functies in de kinderopvang en thuiszorg. Tijdens de zwangerschap van de oudste waren wij op zoek naar een gastouder in onze omgeving. Deze konden wij helaas niet vinden, waarna wij gekozen hebben voor een plek op een kinderdagverblijf.

Uiteindelijk bleek het werk en de openingstijden van het kinderdagverblijf niet goed te combineren. Dit deed mij besluiten om zelf het initiatief te nemen door een gastouderbureau te starten, waar ouders terecht kunnen voor flexibele en betaalbare  opvang. Op 1 oktober 2003 heb ik Gastouderbureau ‘t Vlindertje opgericht.

 

DSC_4901Helma van Abswoude

Na mijn toeristische opleiding ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest bij een reisbureau. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik als vaste vrijwilligster bij een peuterspeelzaal gaan werken.

Per juli 2007 ben ik bij gastouderbureau ’t Vlindertje in dienst gekomen als bemiddelingsmedewerkster. Om deze functie nog beter te kunnen uitvoeren heb ik in 2011 mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werker niveau 3 gehaald.

Samen staan wij voor: persoonlijke aandacht, gedrevenheid en enthousiasme om de juiste match te vinden tussen gast- en vraagouder.